Держаудитори Харківщини дослідять діяльність Малинівської селищної ради

Північно-східний офіс Держаудитслужби повідомляє про початок проведення державного фінансового аудиту бюджету Малинівської селищної ради Чугуївського району Харківської області. Планується дослідити період діяльності з січня 2018 по червень 2021 року. Орієнтовний термін завершення аудиту – жовтень 2021 року.

Під час проведення аудиту планується провести аналіз та перевірку обґрунтованості планування надходжень та витрат селищного бюджету. Стану виконання бюджетних коштів, зокрема, шляхом проведення оцінки законності та ефективності управління бюджетними коштами, досягнення їх економії і цільового використання, правильності ведення бухгалтерського обліку, достовірності фінансової та бюджетної звітності.

Крім того, аудитори дослідять законність, ефективність і результативність діяльності об’єкту аудиту на всіх стадіях бюджетного процесу, зокрема їх управлінських рішень.

Про відомі факти фінансових порушень, а також інші конкретні факти, котрі свідчать про порушення посадовими особами об’єктів контролю вимог законодавства, контроль за дотриманням якого належить до компетенції органів Державної аудиторської служби України, громадяни та громадські об’єднання можуть проінформувати за телефоном гарячої лінії Північно-східного офісу Держаудитслужби - (057) 725-86-24, або надіслати інформацію на електронну адресу: 202000@dasu.gov.ua.

При інформуванні, прохання враховувати термін завершення аудиту, для можливості здійснити перевірку наданої інформації про фінансові порушення.

Поделиться: